Medi Buskerud AS | Muskel- og skjelettplager
Medi Buskerud er en spesialforretning innenfor helseartikler. Vi har oppgjørsordning med HELFO. Vi tar imot blåresept og elektronisk resept på hjelpemidler. GOD HJELP OG FAGLIG VEILEDNING av sykepleiere med lang erfaring fra ulike felt.
helseartikler, stomi, blåresept, resept, sykepleier, helse, inkontinens, stomiutstyr, urinlekkasje, kateter, brystproteser, hudpleie, støttebandasjer, kompresjonsstrømper, diabetes, ernæring, sårutstyr, sko, ulltøy, treningsutstyr, medi buskerud, norengros
16264
post-template-default,single,single-post,postid-16264,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Muskel- og skjelettplager

Muskel- og skjelettplager

Mindre plager i muskel- og skjelettsystemet

  • Skadeforebygging
  • Hvordan unngå plager i muskel- og skjelettsystemet
  • Hvordan få en enklere hverdag

Kiropraktor Håvard Rognerud holder foredrag i butikken
TIRSDAG 27. september kl 13

Kiropraktor Håvard Rognerud er kiropraktor ved Asker og Bærum klinikken og har holdt foredrag for over 250 idrettslag, bedrifter og seniorsenter.
Han har jobbet med landslag, elitelag og flere idretter. Han ønsker å hjelpe både idrettsutøvere, mosjonister og mannen i gata til bedre prestasjoner og mindre skader. Han er også ambassadør for Skadefri.no.

På grunn av redusert plass, ber vi om påmelding til tlf 32808080
VELKOMMEN!