Medi Buskerud AS | GAITLINE
Medi Buskerud er en spesialforretning innenfor helseartikler. Vi har oppgjørsordning med HELFO. Vi tar imot blåresept og elektronisk resept på hjelpemidler. GOD HJELP OG FAGLIG VEILEDNING av sykepleiere med lang erfaring fra ulike felt.
helseartikler, stomi, blåresept, resept, sykepleier, helse, inkontinens, stomiutstyr, urinlekkasje, kateter, brystproteser, hudpleie, støttebandasjer, kompresjonsstrømper, diabetes, ernæring, sårutstyr, sko, ulltøy, treningsutstyr, medi buskerud, norengros
15612
post-template-default,single,single-post,postid-15612,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

GAITLINE

GAITLINE

Gaitline Sandal og joggesko

Gaitline sålen er konstruert med en moderat, dynamisk instabilitet for å skape variasjon og aktivere føttenes nervereseptorer, noe som er viktig for kroppslig stabilitet og balanse.

Fordelen med Gaitline konstruksjonen er:

  • Bedre fotavviklingsmønster
  • Bedre gange funksjon
  • Bedre kroppsholdning
  • som igjen kan redusere muskel- og leddsmerter

Nyere forskning viser at feilfunksjon i føtter som oftest påvirker hele kroppen fra fot til hode, med etterfølgende redusert kroppslig symmetri, balanse og funksjonalitet.
For mange fører dette til smerter og problemer i knær, hofte, bakken og rygg. SLG (Sensory Gait Line) teknologien er utviklet for å guide fotens knokler og ledd på en optimal måte, som genererer positive mekaniske responser opp gjennom hele kroppen.