Medi Buskerud AS | GRETE WAITZ SKO
Medi Buskerud er en spesialforretning innenfor helseartikler. Vi har oppgjørsordning med HELFO. Vi tar imot blåresept og elektronisk resept på hjelpemidler. GOD HJELP OG FAGLIG VEILEDNING av sykepleiere med lang erfaring fra ulike felt.
helseartikler, stomi, blåresept, resept, sykepleier, helse, inkontinens, stomiutstyr, urinlekkasje, kateter, brystproteser, hudpleie, støttebandasjer, kompresjonsstrømper, diabetes, ernæring, sårutstyr, sko, ulltøy, treningsutstyr, medi buskerud, norengros
14897
post-template-default,single,single-post,postid-14897,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

GRETE WAITZ SKO

GRETE WAITZ SKO

Vi fører Grete Waitz sko og såler.

Finnes i ulike farger og varianter, både som WEB (rund såle, rulle effekt), sandal, clogs etc.

 • Grete Waitz WEB (Waitz Energy Balance)
  Den buede sålen gir en rullende bevegelse, som setter kroppens vektbærende ledd og store muskelgrupper i variert og skånsom aktivitet:
  Rullebevegelsene i kombinasjon med sidestabilitet setter gang i et helt nytt perspektiv.
 • Grete Waitz SANDALER
  Sandalene passer like bra til arbeid som til fritid, og gir meget god støtdemping kombinert med stabilitet og støtte for foten. Modellene har et stilrent og moteriktig design som fungerer i de fleste miljøer og sammenhenger.
 • Grethe Waitz SÅLEN
  Demping som varer! Sålen er laget av HGP, et materiale utviklet av NASA. Sålen gir suveren støtdemping og har ekstremt lang holdbarhet. Materialet blir ikke nedtråkket over tid, men bevarer sin elastisitet. 2 års støtdempingsgaranti, men sålen vil antakeligvis vare mye lenger.