Medi Buskerud AS | GRIPEHANSKEN
Medi Buskerud er en spesialforretning innenfor helseartikler. Vi har oppgjørsordning med HELFO. Vi tar imot blåresept og elektronisk resept på hjelpemidler. GOD HJELP OG FAGLIG VEILEDNING av sykepleiere med lang erfaring fra ulike felt.
helseartikler, stomi, blåresept, resept, sykepleier, helse, inkontinens, stomiutstyr, urinlekkasje, kateter, brystproteser, hudpleie, støttebandasjer, kompresjonsstrømper, diabetes, ernæring, sårutstyr, sko, ulltøy, treningsutstyr, medi buskerud, norengros
14879
post-template-default,single,single-post,postid-14879,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

GRIPEHANSKEN

GRIPEHANSKEN

Har du dårlig gripeevne – kom å prøv vår nye GRIPEHANSKE!

Et flott hjelpmiddel til personer som har kort- eller langvarig nedsatt gripeevne.
Gripehansken – Gripeeze Helsehanske er velegnet for personer som har en eller annen for for funksjonshemming som påvirker hender og gripeevnen av objekter.
Hansken brukes bl.a til rehabilitering av skader, samt gir støtte til håndleddet og hånden. Det unike borrelås systemet gjør at man kan gripe om dagligdagse objekter uten å sette press på hånden.
Brukes av bl.a. ergoterapeuter, sortsterapeuter og annet helsepersonell til rehabilitering av pasienter. Hansken selges individuelt til både høyre og venstre hånd, både junior og senior.