Medi Buskerud AS | NYTT KVINNEKATETER
Medi Buskerud er en spesialforretning innenfor helseartikler. Vi har oppgjørsordning med HELFO. Vi tar imot blåresept og elektronisk resept på hjelpemidler. GOD HJELP OG FAGLIG VEILEDNING av sykepleiere med lang erfaring fra ulike felt.
helseartikler, stomi, blåresept, resept, sykepleier, helse, inkontinens, stomiutstyr, urinlekkasje, kateter, brystproteser, hudpleie, støttebandasjer, kompresjonsstrømper, diabetes, ernæring, sårutstyr, sko, ulltøy, treningsutstyr, medi buskerud, norengros
16133
post-template-default,single,single-post,postid-16133,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

NYTT KVINNEKATETER

NYTT KVINNEKATETER

NYTT Kvinnekateter – Lofric Elle

Bedre kontroll med håndtak.
Lofric Elle gir nye muligheter hvis du har nedsatt håndfunksjon. Den ekstra lengden gjør det også lettere for kvinner som har vansker med å komme til. Bruk av håndtaket er alltid valgfritt.
Lofric Elle kan enkelt brukes som et vanlig kateter med et grep som ikke krever berøring. Du kan derfor velge den løsningen som passer best for deg og hver enkelt anledning.
På blåresept fra 1.4.2020
Finnes i str/CH12 – 30 stk i pakken