Medi Buskerud AS | HOFTEBESKYTTER
Medi Buskerud er en spesialforretning innenfor helseartikler. Vi har oppgjørsordning med HELFO. Vi tar imot blåresept og elektronisk resept på hjelpemidler. GOD HJELP OG FAGLIG VEILEDNING av sykepleiere med lang erfaring fra ulike felt.
helseartikler, stomi, blåresept, resept, sykepleier, helse, inkontinens, stomiutstyr, urinlekkasje, kateter, brystproteser, hudpleie, støttebandasjer, kompresjonsstrømper, diabetes, ernæring, sårutstyr, sko, ulltøy, treningsutstyr, medi buskerud, norengros
16174
post-template-default,single,single-post,postid-16174,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

HOFTEBESKYTTER

HOFTEBESKYTTER

SAFEHIP Active- hoftebeskytter

Safehip® Active er en hoftebeskyttelse som er spesielt utformet for personer som har en aktiv livsstil, og som ønsker effektiv beskyttelse mot hoftefraktur i dagliglivet.
 
Safehip® Active kan også brukes ved gå-trening og rehabilitering postoperativt etter hoftefraktur. Hoftebeskyttelsen gir en behagelig kompresjon. Brukes utenpå eller under klærne. Passer til de fleste figurtyper. Unisexmodell.
 
Safehip® Active er fremstilt av et strikket materiale som er behagelig å ha på da det puster, har lav vekt og er mykt mot huden. Borrelås midt foran. De hesteskoformede, patenterte beskyttelsesdelene i skummateriale er sydd fast.
 
Vi har også hoftebeskytter – Safehip Classic – som dekkes på blå resept.