Medi Buskerud AS | STRØMPEPÅTREKKER
Medi Buskerud er en spesialforretning innenfor helseartikler. Vi har oppgjørsordning med HELFO. Vi tar imot blåresept og elektronisk resept på hjelpemidler. GOD HJELP OG FAGLIG VEILEDNING av sykepleiere med lang erfaring fra ulike felt.
helseartikler, stomi, blåresept, resept, sykepleier, helse, inkontinens, stomiutstyr, urinlekkasje, kateter, brystproteser, hudpleie, støttebandasjer, kompresjonsstrømper, diabetes, ernæring, sårutstyr, sko, ulltøy, treningsutstyr, medi buskerud, norengros
15895
post-template-default,single,single-post,postid-15895,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

STRØMPEPÅTREKKER

STRØMPEPÅTREKKER

VANSKLIGHETER MED Å FÅ PÅ KOMPRESJONSSTRØMPENE?

Magnide Stømpepåtrekker forenkler påtrekking av kompresjonsstrømper og strømpebukser med lukket tå.

Kompresjonsstrømper er svært elastiske, og det krever mye styrke for å ta dem på. Magnide Strømpepåtrekker er laget av et svært glatt materiale, og har en magnet lukking. Dette gjør at Magnide er svært enkel å bruke. Magnide reduserer friksjon mellom strømpe og hud betraktelig. Ved bruk av Magnide strømpepåtrekker bruker du mindre styrke og tid for å ta på kompresjonsstrømpene.

Magnide Strømpepåtrekker reduserer fysiske belastninger for både omsorgsperson og pasient, er slitesterk, tidsbesparende, enkel å bruke og lett å ta med seg.

Arion Magnide Strømpepåtrekker er tilgjengelig størrelsene M, L og XL